Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Žuvies filė supjaustyti gabaliukais, pagardinti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis. Gabaliukus apvalioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių. Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Svogūnus apkept, kol suminkštės, suberti morkas ir viską kartu apkepti. Pagardinti prieskoniais. Ant viršaus sudėti žuvį, supilti grietinėlę ir patroškinti apie 10min.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |