Greitoji paieška

Žuvų ir citrinų kepsneliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 3 val. 20 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Supjaustikyte česnakus griežinėliais, užpilkite aliejumi, palaikykite 3h. Išspauskite vienos citrinos sultis, ir apšlakstykite žuvis ir palikite jas valandą marinuotis. Likusias citrinas supjaustykite griežinėliais. Ant medinių iešmelių pakaitomis verkite žuvų gabaliukus ir citrinų pusgriežinius. Keptuvėje įkaitinkite česnakinį aliejų (česnakus išėmę), iš visų pusių apkepkite jame vėrinukus, sūdykite juos, barstykite pipirais, bazilikais ir tuoj pat tiekite.

Ingredientai

  • Aliejus:5 šaukštai
  • Bazilikai:pagal skonį
  • Česnakai:4 skiltelės
  • Citrinos:4 vnt.
  • Druska:pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Menkės filė:300 g. (tinka ir kitos žuvies)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?