Greitoji paieška

Žvejų žuvienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvis išskrodžiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Gabaliukai sudedami į puodą, pašlakstomi rūgštimi, pasūdoma, pabarstoma pipirais, dedama lauro lapų, supjaustytų svogūnų, petražolių ir, uždengus dangčiu, laikoma apie 3 val.

Po to žuvis užpilama verdančiu vandeniu ir uždengus dar palaikoma apie 10 - 15 min.

Paskui žuvienė užvirinama, į ją suberiama kubeliais supjaustyta duona ir užbalinama grietine.

Ingredientai

  • actas arba citrinos rūgštis:pagal skonį
  • Druska:truputis
  • Duona:150 g.
  • Grietinė:1 stiklinė
  • Lauro lapeliai:truputis
  • Petražolės:truputis
  • Pipirai:truputis
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vanduo:1,5 l.
  • Žuvis:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

kriste
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

manau,paprasta,bet turetu but labai neblogas skonis... siandien isdume vyras pazvejot,bus proga pabandyt si zuvienes varijanta...kodel neisbandzius ?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?