Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvis išskrodžiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Gabaliukai sudedami į puodą, pašlakstomi rūgštimi, pasūdoma, pabarstoma pipirais, dedama lauro lapų, supjaustytų svogūnų, petražolių ir, uždengus dangčiu, laikoma apie 3 val.
Po to žuvis užpilama verdančiu vandeniu ir uždengus dar palaikoma apie 10 - 15 min.
Paskui žuvienė užvirinama, į ją suberiama kubeliais supjaustyta duona ir užbalinama grietine.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
manau,paprasta,bet turetu but labai neblogas skonis... siandien isdume vyras pazvejot,bus proga pabandyt si zuvienes varijanta...kodel neisbandzius ?
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |