Greitoji paieška

Žvejų žuvienė

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 4 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Žuvis išskrodžiama ir, išėmus kaulus, supjaustoma. Gabaliukai sudedami į puodą, pašlakstomi rūgštimi, pasūdoma, pabarstoma pipirais, dedama lauro lapų, supjaustytų svogūnų, petražolių ir, uždengus dangčiu, laikoma apie 3 val.

Po to žuvis užpilama verdančiu vandeniu ir uždengus dar palaikoma apie 10 - 15 min.

Paskui žuvienė užvirinama, į ją suberiama kubeliais supjaustyta duona ir užbalinama grietine.

Ingredientai

  • actas arba citrinos rūgštis:pagal skonį
  • Druska:truputis
  • Duona:150 g.
  • Grietinė:1 stiklinė
  • Lauro lapeliai:truputis
  • Petražolės:truputis
  • Pipirai:truputis
  • Svogūnai:2 vnt.
  • Vanduo:1,5 l.
  • Žuvis:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

kriste
Prieš 13 m.
Grupė:
Įvertino:

manau,paprasta,bet turetu but labai neblogas skonis... siandien isdume vyras pazvejot,bus proga pabandyt si zuvienes varijanta...kodel neisbandzius ?

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?