Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuo žuvies oda numaunama taip, kad išliktų sveika. Mėsa (be kaulų) ir svogūnas sumalami, pridedama pyrago džiūvėsių, pipirų, krienų, druskos, cukraus ir kiaušinio. Viskas gerai išmaišoma, ir tuo įdaru prikemšama žuvies oda (galima įdaryti ir supjaustytus odos gabalus).
Žuvis troškinama su prieskoninėmis daržovėmis (morkomis, petražolėmis, salierais) ir prieskoniais (muskato riešutu, lauro lapeliu, gvazdikėliu) uždarame inde apie 2 val.
Ataušusi žuvis dedama į pusdubenį ir užpilama perkoštu skysčiu, kuriame ji buvo troškinama.
Žuvis valgoma ir karšta, ir šalta. Prie jos patiekiama daržovių salotų su krienais, apvirintų kriaušių majoneze ir kt.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |