Greitoji paieška

Žydiškas lynas ar lydeka

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 2 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuo žuvies oda numaunama taip, kad išliktų sveika. Mėsa (be kaulų) ir svogūnas sumalami, pridedama pyrago džiūvėsių, pipirų, krienų, druskos, cukraus ir kiaušinio. Viskas gerai išmaišoma, ir tuo įdaru prikemšama žuvies oda (galima įdaryti ir supjaustytus odos gabalus).

Žuvis troškinama su prieskoninėmis daržovėmis (morkomis, petražolėmis, salierais) ir prieskoniais (muskato riešutu, lauro lapeliu, gvazdikėliu) uždarame inde apie 2 val.

Ataušusi žuvis dedama į pusdubenį ir užpilama perkoštu skysčiu, kuriame ji buvo troškinama.

Žuvis valgoma ir karšta, ir šalta. Prie jos patiekiama daržovių salotų su krienais, apvirintų kriaušių majoneze ir kt.

Ingredientai

  • Cukrus:truputis
  • Druska:truputis
  • Džiūvėsiai:3 šaukštai
  • Kiaušinis:1 vnt.
  • Krienai:1 šaukštas
  • lynas ar lydeka:1 kg.
  • Pipirai:truputis
  • Prieskoniai:truputis
  • Prieskoninės daržovės:truputis
  • Svogūnas:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?