Greitoji paieška

Žydri upėtakiai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Receptas 4-ioms porcijoms. Į puodą įpilti tiek vandens, kad galėtų apsemti visas žuvis ir užvirinti. Į verdantį vandenį įberti 3 šaukštelius druskos, supilti vyną, actą, sudėti upėtakius ir kai tik vėl užvirs, nukelti nuo ugnies. Po 20 minučių upėtakius atsargiai išimti iš puodo, nuvarvinti ir dar karštus tiekti pašildytose lėkštėse.

Ingredientai

  • Actas:2 šaukštai
  • Baltas vynas:125 ml
  • Druska:3,5 šaukštelio
  • upėtakiai:4 vnt. (po 300g.)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?