Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Jaunus, vienodo dydžio grybus nuvalyti, nuplauti ir 5-10 minučių virti.
Tada atšaldyti šaltame vandenyje, nuvarvinti ir sudėti į stiklainius ar butelius. Užpilti karšto pasūdyto vandens tiek, kad apsemtų.
Tada stiklainius sustatyti į vandenį ir 1 valandą kaitinti 100 C temperatūroje.
Taip geriausiai konservuoti karčius grybus (ūmedes, pūkuotes, gelsvuosius ir geltonuosius piengrybius ir kitus).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |