Greitoji paieška

Grybai sūriame vandenyje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jaunus, vienodo dydžio grybus nuvalyti, nuplauti ir 5-10 minučių virti.

Tada atšaldyti šaltame vandenyje, nuvarvinti ir sudėti į stiklainius ar butelius. Užpilti karšto pasūdyto vandens tiek, kad apsemtų.

Tada stiklainius sustatyti į vandenį ir 1 valandą kaitinti 100 C temperatūroje.

Taip geriausiai konservuoti karčius grybus (ūmedes, pūkuotes, gelsvuosius ir geltonuosius piengrybius ir kitus).

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

natali
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

geras

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?