Greitoji paieška

Grybai sūriame vandenyje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Jaunus, vienodo dydžio grybus nuvalyti, nuplauti ir 5-10 minučių virti.

Tada atšaldyti šaltame vandenyje, nuvarvinti ir sudėti į stiklainius ar butelius. Užpilti karšto pasūdyto vandens tiek, kad apsemtų.

Tada stiklainius sustatyti į vandenį ir 1 valandą kaitinti 100 C temperatūroje.

Taip geriausiai konservuoti karčius grybus (ūmedes, pūkuotes, gelsvuosius ir geltonuosius piengrybius ir kitus).

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

natali
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

geras

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?