Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Imamai raudoni nepernokę pomidorai. Nupjaunamas viršus ir išimamos sėklos. Pusė svogūnų ir petražolės supjaustomi kvadratėliais, pakepinami aliejuje, pasūdomi, įdedama cukraus ir dar pakepinama.
Atvėsinta mase įdaromi pomidorai, uždengiami nupjauta viršūnėle ir talpiai sudedami į stiklainį.
Likę svogūnai pakepinami aliejuje su pomidorų sėklomis ir gautu verdančiu padažu užpilami paruošti pomidorai (kad apsemtų). Indas uždaromas plastmasiniu dangteliu.
Tokius pomidorus šaltai galima išlaikyti 6 mėn.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |