Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Marinuoti kopūstai žiemai
Gaminimas
Kopūstus supjaustyti šiaudeliais, morkas sutarkuoti burokine tarka, viską sudėti į emaliuotą indą, supilti aliejų, actą ir druską, viską gerai išmaišyti ir palikti 3 paroms šiltai. Po trijų parų juos pakaitinti (30 min.) ir sudėti į stiklainius.

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
jeigu ipilsite 05 litro acto ir ibersite 300 gramu druskos ant 5 kg kopustu ir 1 kg morku tai toliau liks tik sugauti ta kuris toki recepta parase ir sumaitinti sugavus jam tuos kopustus :)
tikrai 300 gramu reikia nes paziurek mieloji kad kopustu 5 kg ir dar morku 1kg tai gaunas ant 4kg 300gr druskos pats tas
bet tikrai ne 300 gramu druskos dedasi nes gaunasi ziauriai suru su druska padaryta klaida reikia deti 2-3 saukstus o ne 300 gramu
Man pasirode, kad recepte autore pamirso cukru,nes tik ji iberus( 1 stikline) gavosi geras skonis
Labai skanu. Aš šiaip raugintų ar pan. kopūstų nelabai mėgstu, o šituos ir vienus su trupučiu cukraus "šveičiu"
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |