Greitoji paieška

Marinuoti pievagrybiai.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pievagrybius nuvalyti, nuplauti šaltu vandeniu ir sudėti į sietelį. Į pusę litro vandens įpilti acto, pridėti prieskonių ir kaitinti, kol užvirs. Atskirai pasūdytame vandenyje 5 minutes pavirti grybus, išgriebti juos kiaurasamčiu, nuvarvinti, sudėti į marinatą ir keletą minučių pavirinti. Tada supilti į stiklainius, tuoj pat uždaryti ir ataušinti. Pievagrybius galima marinuoti ir savo sultyse, tačiau nuoviras yra tamsus, ir grybai jame nelabai gražiai atrodo.

Ingredientai

  • actas 30%:60 g
  • Druska:2 šaukšteliai
  • Lauro lapeliai:2 vnt
  • muskato riešutas:truputis
  • nedideli pievagrybiai:1 kg
  • Pipirai:10 vnt
  • Vanduo:500 ml
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Ruta
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

Bausti tuos , kas i grybus deda lauro lapus ! :)) Lauro lapai uzmusa ta nepakartojama grybu aromata. ..

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?