Greitoji paieška

Marinuoti pievagrybiai.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Pievagrybius nuvalyti, nuplauti šaltu vandeniu ir sudėti į sietelį. Į pusę litro vandens įpilti acto, pridėti prieskonių ir kaitinti, kol užvirs. Atskirai pasūdytame vandenyje 5 minutes pavirti grybus, išgriebti juos kiaurasamčiu, nuvarvinti, sudėti į marinatą ir keletą minučių pavirinti. Tada supilti į stiklainius, tuoj pat uždaryti ir ataušinti. Pievagrybius galima marinuoti ir savo sultyse, tačiau nuoviras yra tamsus, ir grybai jame nelabai gražiai atrodo.

Ingredientai

  • actas 30%:60 g
  • Druska:2 šaukšteliai
  • Lauro lapeliai:2 vnt
  • muskato riešutas:truputis
  • nedideli pievagrybiai:1 kg
  • Pipirai:10 vnt
  • Vanduo:500 ml
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Ruta
Prieš 11 m.
Grupė:
Įvertino:

Bausti tuos , kas i grybus deda lauro lapus ! :)) Lauro lapai uzmusa ta nepakartojama grybu aromata. ..

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?