Paruošiamas per: 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Pievagrybius nuvalyti, nuplauti šaltu vandeniu ir sudėti į sietelį. Į pusę litro vandens įpilti acto, pridėti prieskonių ir kaitinti, kol užvirs. Atskirai pasūdytame vandenyje 5 minutes pavirti grybus, išgriebti juos kiaurasamčiu, nuvarvinti, sudėti į marinatą ir keletą minučių pavirinti. Tada supilti į stiklainius, tuoj pat uždaryti ir ataušinti. Pievagrybius galima marinuoti ir savo sultyse, tačiau nuoviras yra tamsus, ir grybai jame nelabai gražiai atrodo.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Bausti tuos , kas i grybus deda lauro lapus ! :)) Lauro lapai uzmusa ta nepakartojama grybu aromata. ..
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |