Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Nuvalytoms, nuplautoms ankštims nupjaunamas galas arba jos perpjaunamos skersai pusiau ir išimamos sėklos. Taip paruoštos ankštys sumaunamos viena į kitą, kuo talpiau sudedamos į paruoštą stiklainį ir užpilamos karštomis pasūdytomis pomidorų sultimis. Pripildyti indai kaitinami: pirmą dieną 100 laipsnių temperatūroje 30 min., antrą - 90 laipsnių temperatūroje 10 min. Iškaitinti indai tuoj atšaldomi.
Tokias ankštis tinka įdaryti mėsa :).
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
SITA RECEPTA JAU BANDZIAU LABAI GERAS PRIE VISU PATIEKALU KAIP GARNYRAS
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |