Greitoji paieška

Pipirų ankštys pomidorų tyrėje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytoms, nuplautoms ankštims nupjaunamas galas arba jos perpjaunamos skersai pusiau ir išimamos sėklos. Taip paruoštos ankštys sumaunamos viena į kitą, kuo talpiau sudedamos į paruoštą stiklainį ir užpilamos karštomis pasūdytomis pomidorų sultimis. Pripildyti indai kaitinami: pirmą dieną 100 laipsnių temperatūroje 30 min., antrą - 90 laipsnių temperatūroje 10 min. Iškaitinti indai tuoj atšaldomi.

Tokias ankštis tinka įdaryti mėsa :).

Ingredientai

  • Druska:50 g.
  • Pipirai:200 g.
  • Pomidorų tyrė:300 g.
  • Saulėgrąžų aliejus:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

STASE
Prieš 8 m.
Grupė:
Įvertino:

SITA RECEPTA JAU BANDZIAU LABAI GERAS PRIE VISU PATIEKALU KAIP GARNYRAS

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?