Greitoji paieška

Pipirų ankštys pomidorų tyrėje

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(3 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytoms, nuplautoms ankštims nupjaunamas galas arba jos perpjaunamos skersai pusiau ir išimamos sėklos. Taip paruoštos ankštys sumaunamos viena į kitą, kuo talpiau sudedamos į paruoštą stiklainį ir užpilamos karštomis pasūdytomis pomidorų sultimis. Pripildyti indai kaitinami: pirmą dieną 100 laipsnių temperatūroje 30 min., antrą - 90 laipsnių temperatūroje 10 min. Iškaitinti indai tuoj atšaldomi.

Tokias ankštis tinka įdaryti mėsa :).

Ingredientai

  • Druska:50 g.
  • Pipirai:200 g.
  • Pomidorų tyrė:300 g.
  • Saulėgrąžų aliejus:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

STASE
Prieš 12 m.
Grupė:
Įvertino:

SITA RECEPTA JAU BANDZIAU LABAI GERAS PRIE VISU PATIEKALU KAIP GARNYRAS

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?