Greitoji paieška

Troškintos kurapkos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytos ir išdarinėtos kurapkos gerai išplaunamos, pasūdomos ir, krūtinės bei šlaunų raumenis prismaigsčius lašinių gabaliukų, apkepinamos svieste keptuvėje arba, aptepus sviestu, sudedamos į skardą ir apkepinamos orkaitėje, kol parausta.

Tada sudedamos į puodą, pabarstoma smulkintomis prieskoninėmis daržovėmis, apvirtais grybais (baravykais), užpilama sultiniu, kad apsemtų, ir ant viryklės troškinama 30 min. Po to, pašalinus didesnius kauliukus, mėsa sudedama į stiklainius, užpilama sultimis ir daržovėmis, kuriose troškinosi. Stiklainiai uždaromi stikliniais arba pridengiami metaliniais dangteliais ir sterilizuojami ( 1 l. stiklainiai 150 laipsnių temperatūroje 1 val.). Po to indai tuoj hermetiškai uždaromi.

Patiekiant mėsa pašildoma verdančiame vandenyje, o padažas pagardinamas grietine.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:1 stiklinė
  • Kurapkos:3 vnt.
  • Lašiniai:150 g.
  • Morka:1 vnt.
  • petražolė:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Salieras:1/2 vnt.
  • Sultinys:1 l.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1/2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?