Kategorijos
- Sveikas maistas
- Pigu ir greita
- Gurmanams
- Alkoholiniai
- Apkepai
- Blynų receptai
- Bulvių patiekalai
- Daržovių patiekalai
- Desertai, saldumynai
- Duonos patiekalai
- Featured
- Gėrimai, kokteiliai
- Gira
- Grybų patiekalai
- Iškylų receptai
- Įvairūs desertai
- Įvairūs patiekalai
- Jūros gėrybės
- Kalėdiniai patiekalai
- Karšti patiekalai
- Kava
- Kompotai
- Konservavimas
- Kruopų patiekalai
- Kūčių patiekalai
- Ledai ir šerbetai
- Makaronų patiekalai
- Marinavimas
- Mėsos patiekalai
- Miltiniai patiekalai
- Nealkoholiniai
- Padažai
- Paukštienos patiekalai
- Picos
- Pieno patiekalai
- Pyragai
- Receptai vaikams
- Saldainiai
- Salotos, garnyrai
- Sausainiai
- Sriubos
- Sumuštiniai
- Tortai
- Troškiniai
- Uogienės
- Uogų patiekalai
- Užkandžiai
- Vaisių patiekalai
- Žuvies patiekalai
Troškintos kurapkos
Gaminimas
Nuvalytos ir išdarinėtos kurapkos gerai išplaunamos, pasūdomos ir, krūtinės bei šlaunų raumenis prismaigsčius lašinių gabaliukų, apkepinamos svieste keptuvėje arba, aptepus sviestu, sudedamos į skardą ir apkepinamos orkaitėje, kol parausta.
Tada sudedamos į puodą, pabarstoma smulkintomis prieskoninėmis daržovėmis, apvirtais grybais (baravykais), užpilama sultiniu, kad apsemtų, ir ant viryklės troškinama 30 min. Po to, pašalinus didesnius kauliukus, mėsa sudedama į stiklainius, užpilama sultimis ir daržovėmis, kuriose troškinosi. Stiklainiai uždaromi stikliniais arba pridengiami metaliniais dangteliais ir sterilizuojami ( 1 l. stiklainiai 150 laipsnių temperatūroje 1 val.). Po to indai tuoj hermetiškai uždaromi.
Patiekiant mėsa pašildoma verdančiame vandenyje, o padažas pagardinamas grietine.
Ingredientai
Receptas #7621

Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Atsiliepimai ir vertinimai
Naujausi receptai
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |