Greitoji paieška

Troškintos kurapkos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Nuvalytos ir išdarinėtos kurapkos gerai išplaunamos, pasūdomos ir, krūtinės bei šlaunų raumenis prismaigsčius lašinių gabaliukų, apkepinamos svieste keptuvėje arba, aptepus sviestu, sudedamos į skardą ir apkepinamos orkaitėje, kol parausta.

Tada sudedamos į puodą, pabarstoma smulkintomis prieskoninėmis daržovėmis, apvirtais grybais (baravykais), užpilama sultiniu, kad apsemtų, ir ant viryklės troškinama 30 min. Po to, pašalinus didesnius kauliukus, mėsa sudedama į stiklainius, užpilama sultimis ir daržovėmis, kuriose troškinosi. Stiklainiai uždaromi stikliniais arba pridengiami metaliniais dangteliais ir sterilizuojami ( 1 l. stiklainiai 150 laipsnių temperatūroje 1 val.). Po to indai tuoj hermetiškai uždaromi.

Patiekiant mėsa pašildoma verdančiame vandenyje, o padažas pagardinamas grietine.

Ingredientai

  • Druska:pagal skonį
  • Grybai:1 stiklinė
  • Kurapkos:3 vnt.
  • Lašiniai:150 g.
  • Morka:1 vnt.
  • petražolė:1 vnt.
  • Pipirai:pagal skonį
  • Salieras:1/2 vnt.
  • Sultinys:1 l.
  • Sviestas:1 šaukštas
  • Svogūnas:1/2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?