Greitoji paieška

Džiovintų grybų ikrai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Kūčių patiekalas.

Gaminimas

Džiovinti baravykai, raudonviršiai, pievagrybiai ar lepšės nuplaunami ir pamerkiami dvejoms valandoms pasūdytame šiltame piene.

Vėliau truputyje vandens išverdami, nuvarvinami ir sumalami.

Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas aliejuje ir sudedamas į grybų masę. Įberiama pipirų, druskos. Užpilama aliejumi ir išmaišoma.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?