Paruošiamas per: 1 val. 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Puikiai tinka prie Kūčių stalo
Virti burokėliai plonai nulupami ir šaukšteliu išskobiami.
Iš vandens, citrinos rūgšties, druskos, cukraus, pipirų išverdamas marinatas, ataušinamas ir juo užpilti burokėliai palaikomi apie valandą.
Įdarui išplauti, nusausinti grybai smulkiai sukapojami, dedami į keptuvę su smulkiai supjaustytais svogūnais ir pakepinami. Įberiama paprikos, džiūvėsėlių, druskos (jei reikia), dar maišant pakepinama ir ataušinama.
Išimti iš marinato burokėliai įdaromi paruošta grybų mase ir puošiami petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Gal ir skaniai gautųsi :) O kodėl nuotraukoje tiek burokėliai ne raudoni, o rudi?
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |