Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gardžios grybų ir daržovių salotos Kūčių stalui
Raudonikiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Virtos bulvės bei agurkas (raugintas arba žalias) nulupami ir supjaustomi griežinėliais. Svogūnas smulkiai sukapojamas.
Viskas sumaišoma, apšlakstoma actu, įberiama cukraus, pasūdoma bei užpilama grietine.
Sudėjus į salotinę, apibarstoma petražolių lapeliais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Na, nežinau, bet jei dedamas raugintas agurkas, kam tas actas, ir ant galo dar grietine užpilti. Ir dar grietinė kūčių patiekalams kaip ir nedera...
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |
Prieš 7 m. |
Svečias |