Paruošiamas per: 35 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šparaginės pupelės, išlupus ankšties "gyslą", supjaustomos 2 cm ilgio gabaliukais, išverdamos bei ataušinamos.
Salierą išvirti, stambiai sutarkuoti ir apšlakstyti citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
Kietai virti kiaušiniai sukapojami. Svogūnų laiškai smulkiai supjaustomi.
Viskas sumaišoma su grietine. Įberiama druskos, cukraus.
Salotos puošiamos svogūnų laiškais, kiaušinių griežinėliais ir apibarstoma smulkintais graikiniais riešutais.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |