Greitoji paieška

Marinuoti burokėliai su krienais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Išvirti bei atšaldyti burokėliai nulupami ir supjaustomi plonais griežinėliais. Į stiklainius burokėliai dedami sluoksniais, pabarstant tarkuotais krienais.

Viskas užpilama marinatu, kuris paruošiamas iš vandens, acto (9 proc.), cukraus ir druskos, ir indas uždaromas plastmasiniais dangteliais. Šaldytuve arba šaltoje patalpoje burokėlius galima išlaikyti iki 1 mėn.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?