Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Atrinkti, nuplauti agurkai mirkomi vandenyje 6 - 8 val., du kartus keičiant vandenį. Po to agurkai supjaustomi 1 cm. storio griežinėliais.
Petražolės nuplaunamos ir susmulkinamos, svogūnai supjaustomi griežinėliais. Česnako skiltelės perpjaunamos į 2 - 3 dalis.
Paruošti agurkai, svogūnai, petražolės, česnakai, actas (3 proc.), druska dubenyje rūpestingai išmaišomi, sudedami į stiklainius sukratant, kad neliktų tuščių tarpų, ir užpilami pašildytu aliejumi (1/2 l. indui - 30 g. aliejaus). Tada indas pridengiamas dangteliu ir kaitinamas 90 laipsnių temperatūroje (1 l. talpos indai - 20 min. , 1/2 - 15 min.).
Iškaitinti indai tuoj hermetiškai uždaromi.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |