Greitoji paieška

Marinuotų agurkų salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Atrinkti, nuplauti agurkai mirkomi vandenyje 6 - 8 val., du kartus keičiant vandenį. Po to agurkai supjaustomi 1 cm. storio griežinėliais.

Petražolės nuplaunamos ir susmulkinamos, svogūnai supjaustomi griežinėliais. Česnako skiltelės perpjaunamos į 2 - 3 dalis.

Paruošti agurkai, svogūnai, petražolės, česnakai, actas (3 proc.), druska dubenyje rūpestingai išmaišomi, sudedami į stiklainius sukratant, kad neliktų tuščių tarpų, ir užpilami pašildytu aliejumi (1/2 l. indui - 30 g. aliejaus). Tada indas pridengiamas dangteliu ir kaitinamas 90 laipsnių temperatūroje (1 l. talpos indai - 20 min. , 1/2 - 15 min.).

Iškaitinti indai tuoj hermetiškai uždaromi.

Ingredientai

  • Agurkai:1 kg.
  • Česnakai:pagal skonį
  • Druska:15 g.
  • Petražolės:pagal skonį
  • Saulėgrąžų aliejus:truputis
  • stalo actas:80 g.
  • Svogūnai:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 5 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 5 m.
Svečias
Prieš 5 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?