Greitoji paieška

Marinuotų agurkų salotos

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 39 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Atrinkti, nuplauti agurkai mirkomi vandenyje 6 - 8 val., du kartus keičiant vandenį. Po to agurkai supjaustomi 1 cm. storio griežinėliais.

Petražolės nuplaunamos ir susmulkinamos, svogūnai supjaustomi griežinėliais. Česnako skiltelės perpjaunamos į 2 - 3 dalis.

Paruošti agurkai, svogūnai, petražolės, česnakai, actas (3 proc.), druska dubenyje rūpestingai išmaišomi, sudedami į stiklainius sukratant, kad neliktų tuščių tarpų, ir užpilami pašildytu aliejumi (1/2 l. indui - 30 g. aliejaus). Tada indas pridengiamas dangteliu ir kaitinamas 90 laipsnių temperatūroje (1 l. talpos indai - 20 min. , 1/2 - 15 min.).

Iškaitinti indai tuoj hermetiškai uždaromi.

Ingredientai

  • Agurkai:1 kg.
  • Česnakai:pagal skonį
  • Druska:15 g.
  • Petražolės:pagal skonį
  • Saulėgrąžų aliejus:truputis
  • stalo actas:80 g.
  • Svogūnai:100 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?