Greitoji paieška

Mėsos marinavimas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 5 val. 0 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Mėsą supjaustyti riekėmis. Įtrinti prieskoniais. Užpilti alyvuogių aliejumi ir sojų padažu. Mikseriu sutrinti svogūno laiškus, krapus, petražoles ir česnako skilteles. Žalia mese aptepti mėsą ir dėti į šaldytuvą. Po paros galima kepti.

Ingredientai

  • Alyvuogių aliejus:2 šaukštai
  • Česnakai:2-3 skiltelės
  • Krapai:1 šaukštas
  • Mėsa:
  • Petražolės:1 šaukštas
  • Prieskoniai:pagal skonį
  • Sojų padažas:2 šaukštai (galima ir majonezo)
  • Svogūno laiškai:1 šaukštas (sutrinti)
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?