Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šis padažas puikiai tiks prie virtos jautienos ir kitos mėsos.
Agurkai nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi smulkiais ruoželiais. Sėklos ir žievelės užpilamos vandeniu, pavirinamos ir nusunkiamos.
Miltai su sviestu pakepinami iki rusvumo, praskiedžiami tuo perkoštu skystimu, sudedami agurkai ir troškinami, kol pasidarys minkšti. Jei skystimas per daug nugaruoja, tai dapilama sultinio arba virinto vandens. Dedama grietinė, pusė šaukštelio cukraus ir druskos.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |