Greitoji paieška

Agurkų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šis padažas puikiai tiks prie virtos jautienos ir kitos mėsos.

Gaminimas

Agurkai nulupami, išimamos sėklos ir supjaustomi smulkiais ruoželiais. Sėklos ir žievelės užpilamos vandeniu, pavirinamos ir nusunkiamos.

Miltai su sviestu pakepinami iki rusvumo, praskiedžiami tuo perkoštu skystimu, sudedami agurkai ir troškinami, kol pasidarys minkšti. Jei skystimas per daug nugaruoja, tai dapilama sultinio arba virinto vandens. Dedama grietinė, pusė šaukštelio cukraus ir druskos.

Ingredientai

  • agurkų nuoviras:1 stiklinė
  • Cukrus:truputis
  • druskos:pagal skonį
  • Grietinė:1/2 stiklinės
  • Miltai:1 šaukštas
  • Petražolės:1 šaukštas (maltos)
  • Rauginti agurkai:3 vnt.
  • Sviestas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?