Paruošiamas per: 55 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Olandiškas agurkų padažas.
Agurkus nulupti, supjaustyti išilgai į 4 dalis, išimti sėklas ir kiekvieną dalį supjaustyti 5 cm. ilgio gabaliukais. Sudėti į puodą, užpilti trupučiu vandens (kad agurkai būtų tik apsemti) ir, kai užvirs, 20 min. virti ant vidutinės ugnies.
Agurkus nuvarvinti sudėjus į sietą, nuovirą supilti į atskirą indą.
Miltus pakepinti svieste, supilti agurkų nuovirą. Į šį padažą įpilti acto, sudėti agurkų gabaliukus ir, viską pašildžius tiekti į stalą.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |