Agurkų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 55 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Olandiškas agurkų padažas.

Gaminimas

Agurkus nulupti, supjaustyti išilgai į 4 dalis, išimti sėklas ir kiekvieną dalį supjaustyti 5 cm. ilgio gabaliukais. Sudėti į puodą, užpilti trupučiu vandens (kad agurkai būtų tik apsemti) ir, kai užvirs, 20 min. virti ant vidutinės ugnies.

Agurkus nuvarvinti sudėjus į sietą, nuovirą supilti į atskirą indą.

Miltus pakepinti svieste, supilti agurkų nuovirą. Į šį padažą įpilti acto, sudėti agurkų gabaliukus ir, viską pašildžius tiekti į stalą.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?