Greitoji paieška

Agurkų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 55 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Olandiškas agurkų padažas.

Gaminimas

Agurkus nulupti, supjaustyti išilgai į 4 dalis, išimti sėklas ir kiekvieną dalį supjaustyti 5 cm. ilgio gabaliukais. Sudėti į puodą, užpilti trupučiu vandens (kad agurkai būtų tik apsemti) ir, kai užvirs, 20 min. virti ant vidutinės ugnies.

Agurkus nuvarvinti sudėjus į sietą, nuovirą supilti į atskirą indą.

Miltus pakepinti svieste, supilti agurkų nuovirą. Į šį padažą įpilti acto, sudėti agurkų gabaliukus ir, viską pašildžius tiekti į stalą.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?