Greitoji paieška

Baltasis padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(2 žvaigždutės; balsavo: 2)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Gan paprastas ir skanus padažas. Padažui pagrindinį ingridientą galite pasirinkti vandenį, pieną arba sultinį. Nuo to priklausys jūsų padažo skonis.

Gaminimas

Miltus su sviestu kaitinkite keptuvėje ant lengvos ugnies ir trinkite, kol pageltonuos. Tik neleiskite mišiniui įgauti rusvą atspalvį. Po to truputį pilkite karšto vandens ar kitokio sultinio ir maišykite. Praskiestą padažą pavirinkite ir pagal skonį įdėkite druskos.

Į šitą padažą galima dėti ir kiaušinių trynius. Jie gerai ištrinami su druska ir dedami į padažą pabaigoje. Padažas su tryniais, maišant, pakaitinamas, bet neužvirinamas, kad tryniai nesusitrauktų.

Padažas duodamas su virta ar kepta jautiena, su maltiniai ir kt.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Miltai:1 šaukštas
  • Sviestas:1 šaukštas
  • verdantis vanduo, pienas arba sultinys:2 stiklinės
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?