Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Gan paprastas ir skanus padažas. Padažui pagrindinį ingridientą galite pasirinkti vandenį, pieną arba sultinį. Nuo to priklausys jūsų padažo skonis.
Miltus su sviestu kaitinkite keptuvėje ant lengvos ugnies ir trinkite, kol pageltonuos. Tik neleiskite mišiniui įgauti rusvą atspalvį. Po to truputį pilkite karšto vandens ar kitokio sultinio ir maišykite. Praskiestą padažą pavirinkite ir pagal skonį įdėkite druskos.
Į šitą padažą galima dėti ir kiaušinių trynius. Jie gerai ištrinami su druska ir dedami į padažą pabaigoje. Padažas su tryniais, maišant, pakaitinamas, bet neužvirinamas, kad tryniai nesusitrauktų.
Padažas duodamas su virta ar kepta jautiena, su maltiniai ir kt.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |