Grietinėlės padažas su tryniais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šis padažas tinka prie baltų mėsų.

Gaminimas

Vietoj grietinėlės galima naudoti pieną.

Miltai su sviestu keptuvėje ant mažos ugnies, trinant kaitinami, kol pageltonuoja. Tada po truputį pilama karšto sultinio ir maišoma.

Praskiedžiamas grietinėle, užvirinamas, pasūdomas, įdedama cukraus, citrinos sulčių ir ištrintų kiaušinių trynių.

Nuolat maišant pakaitinama, bet neužvirinama.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:1 šaukštelis
  • Cukrus:truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinėlė:1 stiklinė
  • Kiaušinių tryniai:2 vnt.
  • Miltai:1 šaukštas
  • Sultinys:1/2 stiklinės
  • Sviestas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?