Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šis padažas tinka prie baltų mėsų.
Vietoj grietinėlės galima naudoti pieną.
Miltai su sviestu keptuvėje ant mažos ugnies, trinant kaitinami, kol pageltonuoja. Tada po truputį pilama karšto sultinio ir maišoma.
Praskiedžiamas grietinėle, užvirinamas, pasūdomas, įdedama cukraus, citrinos sulčių ir ištrintų kiaušinių trynių.
Nuolat maišant pakaitinama, bet neužvirinama.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |