Greitoji paieška

Grybų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Padažas tinka prie virtos mėsos ir bulvinių patiekalų.

Gaminimas

Džiovinti grybai išmirkomi, gerai nuplaunami ir verdami. Minkšti supjaustomi ruoželiais.

Miltai su sviestu pakepinami, atskiedžiami skystimu, kuriame virė grybai, pavirinama, sudedami pjaustyti grybai, supilama druska ištrinta grietinė, pakaitinama ir pagal skonį dar įdedama druskos.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?