Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Džiovintus grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir patroškinti su sviestu. Miltus 1 - 2 min. pakepinti su sviestu (žiūrėti, kad nepagelstų). Į pakepintus miltus įpilti 0,5 l. grybų nuoviro ir 10 min. virti ant silpnos ugnies. Po to sudėti patroškintus grybus, pasūdyti, įberti pipirų, supilti citrinos sultis ir 5 min. virti.
Į kiaušinių trynius po truputį pilti karštą padažą ir gerai išsukti.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |