Greitoji paieška

Grybų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Džiovintus grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir patroškinti su sviestu. Miltus 1 - 2 min. pakepinti su sviestu (žiūrėti, kad nepagelstų). Į pakepintus miltus įpilti 0,5 l. grybų nuoviro ir 10 min. virti ant silpnos ugnies. Po to sudėti patroškintus grybus, pasūdyti, įberti pipirų, supilti citrinos sultis ir 5 min. virti.

Į kiaušinių trynius po truputį pilti karštą padažą ir gerai išsukti.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?