Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Grybų padažas tinka pagardinti bulvių, kruopų bei mėsos patiekalus.
Grybai nuplaunami, išmirkomi ir išverdami tame pačiame vandenyje, kuriame buvo mirkomi. Paskui išgriebiami, o sultinys perkošiamas.
Miltai pakepinami su margarinu iki gelsvos spalvos, atskiedžiami grybų sultiniu ir verdami ant mažos ugnies apie 15 min. Grybai ir svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami likusiame margarine, sudedami į padažą ir dar paverdama apie 10 min. Pasūdoma, įberiama pipirų, įdedama sviesto ir išmaišoma.
Padažą galima uždaryti grietinėle.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Lengvai ir greitai paruošiamas padažas. Tinka prie daugelio patiekalų. Tinka ir pievagrybiai. Rekomenduoju.Skanaus.
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |