Greitoji paieška

Grybų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 3)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Grybų padažas tinka pagardinti bulvių, kruopų bei mėsos patiekalus.

Gaminimas

Grybai nuplaunami, išmirkomi ir išverdami tame pačiame vandenyje, kuriame buvo mirkomi. Paskui išgriebiami, o sultinys perkošiamas.

Miltai pakepinami su margarinu iki gelsvos spalvos, atskiedžiami grybų sultiniu ir verdami ant mažos ugnies apie 15 min. Grybai ir svogūnai smulkiai supjaustomi, pakepinami likusiame margarine, sudedami į padažą ir dar paverdama apie 10 min. Pasūdoma, įberiama pipirų, įdedama sviesto ir išmaišoma.

Padažą galima uždaryti grietinėle.

Ingredientai

Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

angelija
Prieš 7 m.
Grupė:
Įvertino:

Lengvai ir greitai paruošiamas padažas. Tinka prie daugelio patiekalų. Tinka ir pievagrybiai. Rekomenduoju.Skanaus.

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?