Greitoji paieška

Itališkas majonezinis padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smegenėlės paverdamos parūgštintame vandenyje, patrinamos per sietelį ir sumaišomos su majonezu. Įberiama pipirų, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, įpilama citrinos sulčių ir išmaišoma.

Ingredientai

  • Citrinų sultys:1 šaukštelis
  • Majonezas:500 g.
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Petražolių lapeliai:žiupsnelis
  • smegenėlės:200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?