Itališkas majonezinis padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 10 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Smegenėlės paverdamos parūgštintame vandenyje, patrinamos per sietelį ir sumaišomos su majonezu. Įberiama pipirų, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, įpilama citrinos sulčių ir išmaišoma.

Ingredientai

  • Citrinų sultys:1 šaukštelis
  • Majonezas:500 g.
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Petražolių lapeliai:žiupsnelis
  • smegenėlės:200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 7 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 7 m.
Svečias
Prieš 7 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?