Greitoji paieška

Itališkas majonezo padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 5 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Majonezo padažas (Italų virtuvė)

Gaminimas

Smegenėlės išverdamos parūgštintame vandenyje, sutrinamos per sietelį ir sumaišomos su majonezu.

Įberiama pipirų, smulkiai supjaustytų petražolių lapelių, įpilama citrinos sulčių ir išmaišoma.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:1 šaukštelis
  • Majonezas:1 stiklinė
  • Malti pipirai:pagal skonį
  • Petražolių lapeliai:šiek tiek
  • smegenėlės:200 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?