Greitoji paieška

Kepenų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Skanus padažas prie ryžių, makaronų ar liestinių.

Gaminimas

Kepenys nuplaunamos šaltu vandeniu, supjasutomos griežinėliais ir apie 20 minučių troškinamos su šakniavaisiais prieskoniais ir kitais prieskoniais.

Troškinys iškošiamas, daržovės ir kepenys sutrinamos mikseriu.

Troškinimo skystis sutirštinamas grietinės ir miltų uždaru, pasūdomas, užvirinamas, sumaišomas su mikseriu išplakta tyrele ir pagardinamas prieskoniais.

Padažas turėtų būti rūgštokas.

Ingredientai

  • Aliejus:20 g.
  • Citrinos žievelė:truputis
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:1/2 l
  • Gvazdikėliai:1 vnt.
  • Juodieji pipirai:4 vnt.
  • kiaulės kepenys:200 g.
  • Kvapieji pipirai:2 vnt.
  • Miltai:20 g.
  • šakniavaisiai prieskoniai:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?