Paruošiamas per: 45 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Skanus padažas prie ryžių, makaronų ar liestinių.
Kepenys nuplaunamos šaltu vandeniu, supjasutomos griežinėliais ir apie 20 minučių troškinamos su šakniavaisiais prieskoniais ir kitais prieskoniais.
Troškinys iškošiamas, daržovės ir kepenys sutrinamos mikseriu.
Troškinimo skystis sutirštinamas grietinės ir miltų uždaru, pasūdomas, užvirinamas, sumaišomas su mikseriu išplakta tyrele ir pagardinamas prieskoniais.
Padažas turėtų būti rūgštokas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |