Greitoji paieška

Krienų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Karštas krienų padažas.

Gaminimas

Krienus nuplikyti verdančiu vandeniu ir, įdėjus šaukštą sviesto, patroškinti 10 min.

Miltus pakepinti su likusiu sviestu, praskiesti sultiniu, sudėti krienus ir užvirinti. Po to supilti citrinos sultis, grietinę, išmaišytą su tryniais, pasnakinti cukrumi, pasūdyti ir pakaitinti iki virimo.

Ingredientai

  • Citrinos sultys:pagal skonį
  • Cukrus:pagal skonį
  • Druska:pagal skonį
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • Krienai:2-3 šaukštai
  • Mėsos sultinys:1,5 stiklinės
  • Miltai:2 šaukštai
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Trynys:1 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?