Majonezo padažas (Švediškas)

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 5 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Švedų virtuvės majonezo padažas

Gaminimas

Obuoliai nulupami, supjaustomi ir užpylus vynu ištroškinami.

Tyrė ištrinama per sietelį, atšaldoma ir sumaišoma su majonezu.

Įpilama acto, įberiama cukraus, sudedami krienai ir gerai išsukama.

Skanaus!

Ingredientai

  • Actas:keli lašai
  • Cukrus:šiek tiek
  • Krienai:1 šaukštelis (tarkuotų)
  • Majonezas:1 stiklinė
  • Obuoliai:300 g.
  • obuolių vynas:1 šaukštas
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 9 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 9 m.
Svečias
Prieš 9 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?