Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Naminio majonezo padažo receptas.
Kietai išvirtų kiaušinių trynius pertrinti pro sietą, garstyčias, cukrų ir druską gerai išsukti emaliuotame, moliniame arba stikliniame inde. Po to po truputį pilti aliejų. Kai pasidarys tiršta, vientisa tyrė, supilti 9 proc. actą ir gerai išmaišyti. Padažas turi būti grietinės tirštumo konsistencijos.
Majonezo padažą galima pagardinti krapais, kmynais, čiobreliu, česnaku ir pan.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |