Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šis padažas tinka prie šalto žvėrienos kepsnio.
Apelsino ir citrinos žievelės supjaustomos siauromis juostelėmis ir, sudėjus į vandenį, verdamos, kol suminkštėja.
Po to išgriebiamos ir palaikomos šaltame vandenyje.
Drebučiai išplakami su actu ir vynu (vyno pilama nedaug, nes padažas turi būti tirštokas), sudedamos atšaldytos žievelės, garstyčios, įberiama cukraus ir druskos.
Padažas gerai išsukamas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |