Greitoji paieška

Medžiotojų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(4 žvaigždutės; balsavo: 1)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Šis padažas tinka prie šalto žvėrienos kepsnio.

Gaminimas

Apelsino ir citrinos žievelės supjaustomos siauromis juostelėmis ir, sudėjus į vandenį, verdamos, kol suminkštėja.

Po to išgriebiamos ir palaikomos šaltame vandenyje.

Drebučiai išplakami su actu ir vynu (vyno pilama nedaug, nes padažas turi būti tirštokas), sudedamos atšaldytos žievelės, garstyčios, įberiama cukraus ir druskos.

Padažas gerai išsukamas.

Ingredientai

  • Actas:keli lašai
  • apelsino žievelė:1/2
  • Citrinos žievelė:1/2
  • Cukrus:šiek tiek
  • Druska:šiek tiek
  • garstyčių:šiek tiek
  • juodųjų serbentų drebučiai:6 šaukštai
  • obuolių vynas:šiek tiek
  • Vynas:šiek tiek
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?