Greitoji paieška

Obuolių padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Padažas patiekiamas prie šaltų mėsos patiekalų, virto kumpio.

Gaminimas

Obuolys nulupamas, supjaustomas, užpilamas vynu, įberiama cukraus ir šutinama uždengus, kol suminkštėja. Paskui pertrinama pro sietą ir ataušinama. Į majonezą sudedama obuolių košė, tarkuoti krienai ir išmaišoma.

Ingredientai

  • Cukrus:2 šaukštai
  • Krienai:2 šaukštai
  • Majonezas:300 g.
  • obuolys:1 vnt.
  • vynuogių vynas:0,4 stiklinės
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?