Greitoji paieška

Obuolių padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Obuolių čatni - aštrus pikantiškas padažas (Australija).

Gaminimas

Obuoliai nulupami, išėmus sėklalizdžius, patroškinami ant mažos ugnies su trupučiu vandens. Razinos ir svogūnas smulkiai supjaustomi. Pomidorai nuplikinami verdančiu vandeniu ir nulupami. Visi produktai sudedami į puodą ir 1 val. troškinami ant mažos ugnies.

Paruoštas padažas išpilstomas į stiklines ir uždengiamas drėgnu pergamentiniu popieriumi. Paduodamas prie šaltos mėsos arba žuvies.

Ingredientai

  • Cukrus:200 g.
  • Garstyčios:truputis
  • Gvazdikėliai:žiupsnelis
  • Imbieras:žiupsnelis
  • Obuoliai:250 g.
  • Pomidorai:100 g.
  • Razinos:75 g.
  • Svogūnai:40 g.
  • Vyno actas:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?