Greitoji paieška

Obuolių padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
4 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Obuolių čatni - aštrus pikantiškas padažas (Australija).

Gaminimas

Obuoliai nulupami, išėmus sėklalizdžius, patroškinami ant mažos ugnies su trupučiu vandens. Razinos ir svogūnas smulkiai supjaustomi. Pomidorai nuplikinami verdančiu vandeniu ir nulupami. Visi produktai sudedami į puodą ir 1 val. troškinami ant mažos ugnies.

Paruoštas padažas išpilstomas į stiklines ir uždengiamas drėgnu pergamentiniu popieriumi. Paduodamas prie šaltos mėsos arba žuvies.

Ingredientai

  • Cukrus:200 g.
  • Garstyčios:truputis
  • Gvazdikėliai:žiupsnelis
  • Imbieras:žiupsnelis
  • Obuoliai:250 g.
  • Pomidorai:100 g.
  • Razinos:75 g.
  • Svogūnai:40 g.
  • Vyno actas:truputis
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?