Paruošiamas per: 1 val. 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Obuolių čatni - aštrus pikantiškas padažas (Australija).
Obuoliai nulupami, išėmus sėklalizdžius, patroškinami ant mažos ugnies su trupučiu vandens. Razinos ir svogūnas smulkiai supjaustomi. Pomidorai nuplikinami verdančiu vandeniu ir nulupami. Visi produktai sudedami į puodą ir 1 val. troškinami ant mažos ugnies.
Paruoštas padažas išpilstomas į stiklines ir uždengiamas drėgnu pergamentiniu popieriumi. Paduodamas prie šaltos mėsos arba žuvies.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |