Paruošiamas per: 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Šis padažas gali būti patiekiamas prie virtų daržovių arba virtos žuvies.
Į emaliuotą indą dedami svogūnai, rupiai sugrūsti pipirai, užpilama actu (3 proc.) ir pakaitinama, kol actas visai išgaruoja. Paskui supilami su pienu arba vandeniu suplakti kiaušinių tryniai, įstatoma su visu puodu į karštą vandenį ir kaitinama, maišant mediniu šaukštu, kol masė sutirštėja.
Sviestas pašildomas, kad tik ištirptų. Puodas nukeliamas nuo ugnies, po truputį pilamas sviestas, išmaišoma iki vientisos masės, pasūdoma ir įspaudžiama citrinos sulčių. Padažas perkošiamas.
Jis turi būti skystos grietinės tirštumo, rūgštokas.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |