Rusvasis padažas
Iš šio padažo daromi visi tamsieji miltiniai padažai. Tamsesnei spalvai gauti dedamas degintas cukrus.
Rusvasis padažasIš šio padažo daromi visi tamsieji miltiniai padažai. Tamsesnei spalvai gauti dedamas degintas cukrus. 15 min.
Lengvas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Garstyčių padažasGarstyčių padažas tinka prie įvairiausių salotų, virtos mėsos ar virtos žuvies. 10 min.
Lengvas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šokolado padažasbulvių krakmolas, kakava, kiaušiniai, miltinis cukrus, pienas, sviestas, vanilinis cukrus 30 min.
|
|
Grietinės padažas su svogūnaisdruska, grietinė, lauro lapeliai, miltai, pipirai, sviestas, svogūnai 20 min.
Lengvas
|
|
Varškės padažasSkanus padažas, tinkantis prie kiaulienos, avienos, žąsienos ar antienos valgių. 10 min.
Lengvas
|
|
Vynuogių padažasPadažas puikiai tinka prie paukštienos, triušienos, kiškienos valgių. 25 min.
Lengvas
|
|
Saldžiarūgštis varškės padažas.Padažą galite patiekti prie paukštienos, triušienos ir laukinių žvėrių mėsos. Prie triušienos ir paukštienos valgių padažą gaminkite saldesnį ir švelnesnio skonio, prie laukinių paukščių ir žvėrių mėsos - aštresnį. 15 min.
Lengvas
|
|
Grietinės padažasGrietinės padažas gali būti patiekiamas prie mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų. 15 min.
Lengvas
|
|
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |