Greitoji paieška

Pagrindinis raudonasis padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Receptas 1 kilogramui padažui.

Gaminimas

Rausvojo sultinio receptą galite rasti šioje svetainėje.

Raudonai pakepinti miltai atskiedžiami rausvuoju sultiniu, sudedama pakepinta pomidorų tyrė, pakepintos prieskoninės daržovės ir verdama pamaišant ant mažos ugnies 1 valandą.

Į pagamintą padažą sudedamas cukrus, nudažoma degintu cukrumi ir perkošiama; padaže virusios daržovės pertrinamos į padažą ir dar užviriname

CUKRAUS PADEGINIMAS. Į vandeniu suvilgytą keptuvę supilamas smulkus cukrus ir kaitinamas pamaišant medine lopetėle, kol cukrus pasidaro tamsiai rudas, paskui užpilama karšto vandens, pakaitinama ir perkošiama.

Iš šio pagrindinio padažo gaunami visi raudonieji padažai pridedant įvairių prieskonių ir priedų.

Ingredientai

  • Cukrus:25 g.
  • Druska:25 g.
  • Margarinas:30 g.
  • Miltai:50 g.
  • Morkos:80 g.
  • petražolių šaknelės:20 g.
  • Pomidorų tyrė:200 g.
  • rausvasis sultinys:1 kg.
  • Svogūnai:40 g.
Žymės:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?