Paruošiamas per: 1 val. 30 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Receptas 1 kilogramui padažui.
Rausvojo sultinio receptą galite rasti šioje svetainėje.
Raudonai pakepinti miltai atskiedžiami rausvuoju sultiniu, sudedama pakepinta pomidorų tyrė, pakepintos prieskoninės daržovės ir verdama pamaišant ant mažos ugnies 1 valandą.
Į pagamintą padažą sudedamas cukrus, nudažoma degintu cukrumi ir perkošiama; padaže virusios daržovės pertrinamos į padažą ir dar užviriname
CUKRAUS PADEGINIMAS. Į vandeniu suvilgytą keptuvę supilamas smulkus cukrus ir kaitinamas pamaišant medine lopetėle, kol cukrus pasidaro tamsiai rudas, paskui užpilama karšto vandens, pakaitinama ir perkošiama.
Iš šio pagrindinio padažo gaunami visi raudonieji padažai pridedant įvairių prieskonių ir priedų.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |