Greitoji paieška

Raudonųjų serbentų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 5 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Raudonųjų serbentų padažas tinka prie įvairių šaltos mėsos patiekalų.

Gaminimas

Tyrė išsukama su garstyčiomis ir atskiedžiama vynu.

Ingredientai

  • Garstyčios:1 šaukštas
  • raudonųjų serbentų tyrė:1 stiklinė
  • Vynas:0,5 stiklinės
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?