Greitoji paieška

Saldžiarūgštis varškės padažas.

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Padažą galite patiekti prie paukštienos, triušienos ir laukinių žvėrių mėsos. Prie triušienos ir paukštienos valgių padažą gaminkite saldesnį ir švelnesnio skonio, prie laukinių paukščių ir žvėrių mėsos - aštresnį.

Gaminimas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, sudėti likusius produktus, prieskonius ir gerai išplakti.

Ingredientai

  • Aliejus:2 šaukštai
  • Cinamonas:Pagal skonį
  • Cukrus:Pagal skonį
  • Druska:Pagal skonį
  • garstyčios arba tarkuoti krienai:Pagal skonį
  • Raudonasis vynas:Pusė stiklinės
  • tarkuoti obuoliai:Pusė stiklinės
  • Varškė:100g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?