Greitoji paieška

Šaltas garstyčių padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestą ištirpinkite, jame pakepinkite miltus ir tarkuotą svogūną, įpilkite sultinio, 8 - 10 minučių pavirinkite, pasūdykite ir apibarstykite pipirais. Kai atauš, įdėkite grietinės ir garstyčių arba krienų, cukraus, kas mėgsta - įpilkite rūgščių sulčių.

Tinka prie avienos, kiaulienos ar jautienos valgių.

Ingredientai

  • Cukrus:Truputis
  • Druska:Pagal skonį
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • Grietinė:Pusė stiklinės
  • Miltai:2 šaukštai
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Sultinys:1 - 1,5 stiklinės
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?