Greitoji paieška

Šaltas garstyčių padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
12 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestą ištirpinkite, jame pakepinkite miltus ir tarkuotą svogūną, įpilkite sultinio, 8 - 10 minučių pavirinkite, pasūdykite ir apibarstykite pipirais. Kai atauš, įdėkite grietinės ir garstyčių arba krienų, cukraus, kas mėgsta - įpilkite rūgščių sulčių.

Tinka prie avienos, kiaulienos ar jautienos valgių.

Ingredientai

  • Cukrus:Truputis
  • Druska:Pagal skonį
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • Grietinė:Pusė stiklinės
  • Miltai:2 šaukštai
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Sultinys:1 - 1,5 stiklinės
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?