Greitoji paieška

"Skabečo" padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Padažą rekomenduojama naudoti prie šaltų žuvų.

Gaminimas

Pašildyti aliejų, kuriame kepė žuvys ir pakepinti jame nuluptus, griežinėliais supjaustytus svogūnus. Sudėti susmulkintus česnakus, suberti miltus, pipirus, įpilti acto. Gerai pašildyti, tada supilti vandenį ir gerai išmaišyti. Pasūdyti ir virti 5-6 minutes.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?