Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Slyvas nuplaukite, keletui sekundžių pamerkite į verdantį vandenį, kiaurasamčiu išimkite ir sudėkite į sietelį. Nulupkite odelę ir išimkite kauliukus. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sutrinkite rankiniu presu. Žalumynus kruopščiai nuplaukite, nusausinkite ir labai smulkiai sukapokite. Suberkite slyvas į puodą ir užpilkite jas 200 ml vandens. Užvirinkite, suberkite smulkintą česnaką ir kapotus žalumynus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir citrinos rūgštimi. Virkite ant silpnos ugnies, kol padažas sutirštės. Nukelkite puodą nuo viryklės ir elektriniu plaktuvu sutrinkite tyrelę. Paruoštas padažas turi būti grietinės tirštumo.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |