Greitoji paieška

Slyvų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Slyvas nuplaukite, keletui sekundžių pamerkite į verdantį vandenį, kiaurasamčiu išimkite ir sudėkite į sietelį. Nulupkite odelę ir išimkite kauliukus. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite arba sutrinkite rankiniu presu. Žalumynus kruopščiai nuplaukite, nusausinkite ir labai smulkiai sukapokite. Suberkite slyvas į puodą ir užpilkite jas 200 ml vandens. Užvirinkite, suberkite smulkintą česnaką ir kapotus žalumynus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais ir citrinos rūgštimi. Virkite ant silpnos ugnies, kol padažas sutirštės. Nukelkite puodą nuo viryklės ir elektriniu plaktuvu sutrinkite tyrelę. Paruoštas padažas turi būti grietinės tirštumo.

Ingredientai

  • Česnakai:2 skiltelės
  • Citrinų rūgštis:žiupsnelis
  • Druska:pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai:pagal skonį
  • Petražolės:1 ryšelis
  • Salierai:1 ryšelis
  • Slyvos:1 kg.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?