Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Sviestą ištirpinkite, jame pakepinkite kapotą svogūną, kol pasidarys šviesiai geltonas, suberkite miltus ir dar pakepinkite, kol miltai pagels. Tada maišant pamažu supilkite vandenį ir keletą minučių pavirinkite. Pagamintą padažą pasūdykite, pridėkite grietinės, supjaustytų svogūnų laiškų.
Svogūnų padažas tinka prie jautienos, kiaulienos, avienos valgių iš faršo.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 9 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |