Greitoji paieška

Svogūnų padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 20 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Sviestą ištirpinkite, jame pakepinkite kapotą svogūną, kol pasidarys šviesiai geltonas, suberkite miltus ir dar pakepinkite, kol miltai pagels. Tada maišant pamažu supilkite vandenį ir keletą minučių pavirinkite. Pagamintą padažą pasūdykite, pridėkite grietinės, supjaustytų svogūnų laiškų.

Svogūnų padažas tinka prie jautienos, kiaulienos, avienos valgių iš faršo.

Ingredientai

  • Druska:Pagal skonį
  • Grietinė:2 šaukštai
  • Miltai:2 šaukštai
  • supjaustyti svogūno laiškai:2 šaukštai
  • Sviestas:2 šaukštai
  • Svogūnas:1 vnt.
  • Vanduo:Pusė litro
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

hhgfdfd
Prieš 6 m.
Grupė:
Įvertino:

skanu

Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?