Totoriškas majonezo padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Majonezo padažas (Totorių virtuvė)

Gaminimas

Agurkėliai ir grybai smulkiai supjaustomi, sumaišomi su majonezu ir grietine, įdedama garstyčių, krienų, įberiama druskos, pipirų ir viskas gerai išsukama.

Jei padažas tirštas, atskiedžiama sultiniu arba virtu vandeniu.

Ingredientai

  • Druska:šiek tiek
  • Garstyčios:1 šaukštas
  • Grietinė:0,5 stiklinės
  • Krienai:1 šaukštas (tarkuotų)
  • Majonezas:1 stiklinė
  • Malti pipirai:šiek tiek
  • marinuoti agurkėliai:50 g.
  • Marinuoti grybai:50 g.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 8 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 8 m.
Svečias
Prieš 8 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?