Greitoji paieška

Totoriškas padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 15 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(1 žvaigždutės; balsavo: 2)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
11 foto
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Susmulkinkite raugintą agurką (prieš tai nulupkite ir išimkite sėklas), svogūną ir petražolių lapelius. Visus produktus sumaišykite su majonezu ir pagardinkite.

Patiekite prie paukštienos, veršienos, ir triušienos valgių. Šaltą mėsą užpilkite padažu, o prie karštos mėsos padažą duokite padažinėje.

Ingredientai

  • citrinos sultys arba naminis vynas:Pagal skonį
  • Cukrus:Truputis
  • Kapariai:1 šaukštas
  • Majonezas:1 indelis
  • mažas svogūnas:1 vnt.
  • Petražolių lapeliai:Pagal skonį
  • raugintas agurkas:1 vnt.
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?