Greitoji paieška

Varškės padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Skanus padažas, tinkantis prie kiaulienos, avienos, žąsienos ar antienos valgių.

Gaminimas

Varškę trinkite, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėkite prieskonius, įpilkite skysčio, aliejaus ir viską gerai išplakite. Jei varškė riebi arba padažas patiekiamas su rieabia mėsa, aliejaus nepilkite.

Ingredientai

  • actas arba rūgščios sultys:4 šaukštai
  • Aliejus:2 šaukštai
  • Aštrus padažas:2 šaukštai
  • Druska:Pagal skonį
  • Garstyčios:Pagal skonį
  • Pienas:Pusė stiklinės
  • Pipirai:Pagal skonį
  • Varškė:100g
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?