Greitoji paieška

Virtas pieniškas padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
3 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Pieniškas padažas

Gaminimas

Emaliuotame puode ištirpinamas sviestas, nuėmus nuo ugnies, maišant į jį supilami miltai, sudedami tryniai ir supilamas vandeniu atskiestas raugintas pienas.

Pastatoma ant silpnos ugnies ir plakama kol sutirštėja.

Pasūdoma ir paskaninama actu.

Ingredientai

Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?