Greitoji paieška

Vynuogių padažas

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 25 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
1 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Padažas puikiai tinka prie paukštienos, triušienos, kiškienos valgių.

Gaminimas

Šviežias vynuoges nuplaukite, išimkite sėklas. Margariną ištirpinkite, jame iki rusvumo pakepinkite miltus, įpilkite skysčio, suberkite uogas ir 10 - 15 minučių pavirinkite. Tada supilkite išplaktą su kiaušinio tryniu grietinėlę, pridėkite prieskonių. Daugiau nevirinkite.

Ingredientai

  • Cukrus:1 šaukštelis
  • Druska:Pagal skonį
  • Grietinėlė:0,5 stiklinės
  • Kiaušinio trynys:1 vnt.
  • Margarinas:1,5 šaukšto
  • Miltai:1,5 šaukšto
  • šviežios vynuogės:250g
  • Vanduo:1 stiklinė
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?