Greitoji paieška

Mažos picos su pievagrybiais

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 1 val. 0 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
5 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Receptas 3-ioms porcijoms. Mieles sumaišyti su 1/8 litro drungno vandens, įpilti tris šaukštus aliejaus, suberti cukrų, apibarstyti žiupsneliu miltų, uždengti ir palikti, kad pakiltų.

Į blendinį suberti likusius miltus, prieskoninę druską. Išminkyti blizgią ir tamprią tešlą ir vėl palikti kilti.

Šoninę supjaustyti gabaliukais. Svogūnus supjaustyti plonais žiedeliais, česnaką  kubeliais, o pomidorus griežinėliais. Pievagrybius supjaustyti į keturias dalis, sūrį supjaustyti plonais šiaudeliais.

Tešlą dar kartą perminkyti, padalinti lygiomis dalimis, suformuoti rutulius, dėti ant miltais apibarstytos lentelės ir iškočioti apvalius picos papločius. Papločius apdėti paruoštais priedais, apšlakstyti aliejumi, kraštus aptepti riebalais.

Picas apibarstyti prieskoniais ir palikti, kad dar kartą pakiltų. Kepti įkaitintoje orkaitėje.

Ingredientai

  • Aliejus:6 šaukštai
  • Česnakai:2 skiltelės
  • Cukrus:1/2 šaukštelio
  • Druska:1/2 šaukštelio
  • Fermentinis sūris:200 g.
  • Juodieji pipirai:1/4 šaukštelio
  • Mielės:20 g.
  • Miltai:300 g.
  • Petražolės:1 šaukštelis
  • Pievagrybiai:200 g.
  • Pomidorai:200 g.
  • Raudonėlis:1 šaukštelis
  • Šoninė:100 g.
  • Svogūnai:2 vnt.
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?