Greitoji paieška

Neapolietiška pica

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 50 min.
Sudėtingumas: Vidutinis
Įvertinimas:
(0 žvaigždutės; balsavo: 0)
7 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Gaminimas

Užmaišykite mielinę tešlą, palikite valandai pakilti, dar kartą ją išminkykite ir sudėkite į kepimo formą. Forma turi būti pakankamai aukšta, kadangi pica kepama orkaitėje iškyla. Tešlą apšlakstykite aliejumi, apibarstykite tarkuotu sūriu, uždėkite nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus pomidorus. Dešreles supjaustykite išilgai ir sudėkite grotelių pavidalu, apibarstykite druska ir maltais pipirais, apšlakstykite likusiu aliejumi. Kepkite 20 – 30 minučių vidutinio karštumo orkaitėje (180 laipsnių). Iškeptą tuojau pat patiekite.

Ingredientai

  • Aliejus:1-2 šaukštai
  • Fermentinis sūris:200 g.
  • Malti raudieji pipirai:pagal skonį (tinka ir juodieji)
  • Picos tešla:300 g.
  • Pieniškos dešrelės:5 vnt.
  • Pomidorai:500 g. (nulupti)
Žymės:
Kategorijos:
exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas

Naujausi receptai

Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 10 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 10 m.
Svečias
Prieš 10 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?